Workshop-uri

Vrei sa fii un fotograf de nunta mai bun? Ai nevoie de un workshop fotografie de nunta.

Ai doua variante, ambele sunt excelente. Prima varianta ar fi un workshop fotografie de nunta ‘one-on-one’ cu Daniel (cu mine, ca n-am inceput inca sa ma refer la mine la persoana a treia). Asta inseamna o zi pe care ti-o dedic si in care iti spun tot ce stiu. A doua varianta este cea a workshop-urilor ‘Shoot like a PRO’ organizate impreuna cu WeddingStaff. Alegerea iti apartine. Pentru detalii legate de workshop-ul de o zi cu mine te rog sa-mi scrii.

Subsemnatul si WeddingStaff organizeaza pentru tine workshop-urile de fotografie din seria “Shoot like a PRO”, adresate celor pasionati de fotografia de nunta, aflati la inceput de drum. Poti vedea in video-ul de mai jos (realizat de catre Bogdan Ciobanu), cateva crampeie din ceea ce inseamna Shoot like a PRO.

Marturii ale participantilor:

  • “Am invatat multe, dar probabil intrebarea care va sta pe buze e “Ti-a placut?”. Nu pot raspunde decat cu raspunsul la o alta intrebare: “Mai mergi?”. Da, si maine daca s-ar mai face un workshop tinut de weddingstaff.ro si Daniel as merge si cu ochii inchisi. Si asta spune multe.”
  • “Multumesc pentru experienta oferita,a fost ceva ‘tapan’ de tot, vorba lui Edi. ).Felicitari si tineti-o tot asa !”
  • “Multumesc frumos! Multe zambete si succes in tot ce faceti!”
  • “Multumim pentru timpul si energia acordata, totul a fost superb!”
  • “Vreau sa multumesc celor de la Weddingstaff Ro pentru workshop-ul organizat la Botosani. Din punctul meu de vedere a fost cel mai complex workshop la care am luat parte.”
  • “Multumesc Cristian Paraschiv si Daniel Chindea ati reusit sa schimbati mult mult mult din atitudinea mea ca fotograf.”
  • “Pentru mine a fost o experienta deosebita in care am invatat foarte multe lucruri noi si cu siguranta ne vom revedea la workshopurile viitoare pe care le veti organiza”

Ce vei afla la workshop

(continut variabil in functie de fiecare eveniment)
Business / marketing – 1/2 zi

Cum sa fii destept – reteta WeddingStaff. Tot ce inseamna un business de succes in fotografia de nunta romaneasca. Nimic din carti, totul concret, real, cu exemple, indiferent ca lucrati in Botosani, Bucuresti sau Cluj.

Budoir session – 1/2 zi

Exista o noua moda: mireasa in intimitate, singura cu fotograful. Da, se poate! Asa ca va invitam sa va invingeti inhibitiile si sa creati imagini superbe cu un model de prima clasa. Portofoliul vostru va avea cu siguranta de castigat. Vom arata cum gandim noi, aici la WeddingStaff, dupa care sunteti invitati sa va dati frau imaginatiei.

Shooting la pregatiri, make-up, coafura – 2 ore

Realtime, real thing! Nimic fake, o domnisoara superba pregatindu-se pentru seara cea mare. Tehnici, reflexii, inovatii.

Sesiune outdoor / indoor – 2 ore

Sesiune de shooting ca intr-o zi de nunta: 2 ore pe strazi si in interior. Cu si fara lumina artificiala. Tehnici rapide, rezultate extraordinare.

Shooting la ceremonia religioasa – 2 ore

Preot, biserica, tot tacamul. De data asta puteti sa nu treceti mobilul pe silent. Vom vedea cum e cu si fara lumina artificiala, in conditii de lumina scazuta. Cu conditia sa faceti o cruce mare inainte.

Shooting la petrecere – cat va tine pe voi 

A cata inovatie WeddingStaff ? Da, avem petrecere. Voi, participantii, veti veni imbracati de petrecere: sacou, pantofi, rochii. Noi aducem bautura, mancarea, muzica, mirii si locatia. Vom fotografia o nunta adevarata! Si avem surprize nebanuite. Dar cu siguranta nu vom fura mireasa. Promiteti?

Photoshop, Lightroom, Design – o zi

Tot ce am fotografiat in cele doua zile, le vom prelucra si apoi vom face un album foto.

Ati mai vazut asa ceva?

Ne-am asigurat ca nu. WeddingStaff va recrea o nunta doar pentru voi, pentru ca workshop-ul sa fie complet iar voi sa aveti toate informatiile utile cu care sa fotografiati ca  adevarati PROfesionisti.