Intalnire de logodna si o cafea buna

posted in blog

Intalnire de logodna si o cafea buna

Nu-i frumos sa incepi cu concluzia, dar… Deci am fost si am fotografiat. Ei – minunati. Conversatie spumoasa. Cafea excelenta (espressohy – trebuie sa vezi Citroen-ul neaparat).  El inalt. Si ea. Cred ca sunt inscrisi pe lista mea de olteni preferati. Care-i scurta rau de tot 🙂 Intre altele, nunta va fi la Craiova si presimt ca va fi perfect pe gustul meu.

Daca sesizezi oarece inadvertente sau imagini miscate, e din cauza ca am vorbit tot timpul (ma rog, jumatate din timp am ras). Nu ca in restul timpului mi-ar tacea gura, desi nu-l bat pe prietenul si colegul meu de breasla Alin Glod.

La cafeterie am facut uz de toata dragalasenia mea (imagineaza-ti: chelios, cu burta si dragut. Neah!). Si am realizat o fotografie ‘la tejghea’. Mie mi-e frica mereu de kitch, dar toata lumea era asa de-n apele ei, incat a fost nostim.  Sa vezi ce-o sa fie la Craiovaaaaa… Pana atunci, am realizat cu ei si un draft de invitatie. In stilul binecunoscut: simplu si eficient. Nimic nu bate simplitatea cand vine vorba de design grafic.
danielphotography-fotograf-nunta-photo0001

danielphotography-fotograf-nunta-photo0002

danielphotography-fotograf-nunta-photo0003

danielphotography-fotograf-nunta-photo0004

danielphotography-fotograf-nunta-photo0005

danielphotography-fotograf-nunta-photo0006

danielphotography-fotograf-nunta-photo0007
invitatie nunta danielphotography.ro

2 comments

  1. Asta cu simplitatea am auzit-o de cand m-am apucat serios de fotografie si nu am vrut sa ascult din prima. Este foarte adevarat ! Vad ca ai inceput cu dreptul, mult spor in noul sezon !

    • Iti multumesc Daniel. Sezonul a inceput de ceva vreme, dar cum sunt lenes (sau ziua prea scurta) nu apuc sa public mai nimic. Succes si tie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *