Partea ‘informala’ a activitatii unui fotograf de nunta – pregatiri

posted in nunta

Partea ‘informala’ a activitatii unui fotograf de nunta – pregatiri

Informala pentru ca nu am de fotografiat, de regula, atitudini si mutritze construite pentru ‘poza’. Momentele de pregatiri ale zilei nuntii sunt ocazia cea mai potrivita de a surprinde sufletul a ceea ce urmeaza sa se intample, deliciile unor intalniri intre miri si prieteni, fara frica de ‘penibil’ caracteristica romanului deosebit de inhibat.

A nu se intelege ca un fotograf de nunta, odata ce e prezent in aceasta parte a zilei, are sarcina de a imortaliza pantofi, verighete si rochii. E posibil sa fie si astfel de cadre. Insa placerea e reprezentata de cvasi-intimitatea reprodusa in imagini, realismul ‘intarzierilor’, delicatetea micilor neintelegeri, reusita unui papion perfect, agitatia pentru mici detalii.

Iata imagini din ziua nuntii Magdalenei cu Damian, doi miri ale caror fotografii realizate inaintea nuntii au putut fi admirate putin mai devreme pe blog. Ne propunem ca la inceputul saptamanii viitoare sa terminam tot materialul fotografic al nuntii lor.

danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-03.jpg

Se vede reflexia unei palarii in dreapta 🙂

danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-02.jpg

Talente nebanuite in desfasurare…

danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-09.jpg

Si baietii pot calca propriile camasi, da?

danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-01.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-04.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-05.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-06.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-07.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-13.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-08.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-12.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-10.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-11.jpg danielphotographyro-blog-damian-magdalena-pregatiri-fotograf-nunta-14.jpg

 

Sunt miri care specifica de la bun inceput: ‘Nu vrem fotografie la pregatiri’. De ce? Privind cele de mai sus, eu chiar nu inteleg. Nunta include si pregatirile pentru intreaga zi. Care sunt mult mai putin ‘construite’ decat ceea ce se intampla dupa ce mirii isi imbraca vesmintele specifice. Parerea ta?

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *