Trash the dress: sfasie sau iubeste

posted in idei

Trash the dress: sfasie sau iubeste

De ce ai alege fotografie ‘trash the dress’? Pentru ca ai avut nunta cu multi ani in urma si nu ai avut parte de un fotograf exceptional, pentru ca iti doresti o sedinta foto la mare, cu tine in rochie de mireasa sau pentru ca vrei sa retraiesti momentul nuntii tale. Pentru oricare dintre aceste motive sau pentru multe altele, am conceput pachetul “Trash your dress”.

Fie ca alegi sa ne suim in masina si sa mergem in alta tara, fie ca alegi sa ne suim pe varful unui munte sau al unui zgarie-nori, fie ca vrei sa iti fie alaturi sotul sau cea mai buna prietena, noi vom realiza orice! Te voi ajuta sa gasesti o idee originala si voi avea alaturi parteneri minunati pentru make-up, coafura si video. Eu iti pot garanta doua lucruri: va fi distractie maxima si vei avea cele mai bune imagini pe DVD si in album.

O sesiune de fotografie de nunta, desfasurata dupa nunta, permite relaxare, inedit, rezultate incredibile. Dar fotografia ramane despre tine si pentru tine. Scopul meu este sa ai imagini care ar fi altfel imposibil de realizat in ziua nuntii, atunci cand timpul lucreaza in defavoarea unor fotografii de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *