Pentru tine – furnizori nunta

posted in idei

Pentru tine – furnizori nunta

Cu oamenii acestia nuntile devin o poveste. Frumoasa. De la organizari de evenimente la restaurante si muzici. Trebuie sa cunosti si tu pe urmatorii ‘furnizori nunta’, daca te gandesti serios sa te mariti.

furnizori nunta danielphotography fotograf nunta photoIn concluzie, in categoria de furnizori nunta, preferatii mei sunt:

  • Soapmill – Cadouri minunate pentru pielea ta si, poate, pentru invitatii tai.
  • Exclusive Romania – Sa presupunem ca nu stii ce sa faci in luna de miere. Cu Valentin de la Exclusive Romania chiar si Bucurestiul devine un loc interesant. Stie tot despre toate locurile minunate din lume. Iar daca nu stie, citeste 3 carti si iti face rezumatul.
  • Provincialii – Cea mai buna solutie pentru muzica ta. Nimic din ce e bun nu e ieftin, insa Ionut de la Provincialii este incredibil de bun. Sa nu zici ca nu ti-am zis.
  • Jaristea – Un restaurant cum altele nu sunt. Nici macar nu-ti trebuie decoratiuni. Meniul nu e scump, serviciul e de 15 stele. Pentru invitati care raman cu gura cascata de uimire.
  • THE.ALBUM – singurele albume de fotografie in care am incredere. Si tu ar trebui sa ai incredere in mine. Ergo…

Mai ramane sa vorbim despre make-up si hair-styling. In romaneste, despre machiaj si coafura. Ma gandesc serios sa vorbesti cu Paul de la Hair Wizard. E atat de funny incat nu mai conteaza ce freza iese. Glumesc, e instructorul instructorilor de hair-styling.

In privinta make-up-ului, as putea sa pun mana pe o pensula, am vazut mii de sesiuni de machiaj. Iarasi glumesc, important este ca tu sa te simti bine si totul sa mearga usor. Anca e incredibila.

Observatie: pe tot parcursul site-ului ma refer constant la tine ca ‘viitoare mireasa’. Imi pare rau baieti, fetele se ocupa in general de organizarea nuntii voastre. Sunt si exceptii, cam 5% :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *